Blog

• Nieuwsbrief Mei

Nieuwsbrief Mei

“De nieuwsbrief van deze maand is er weer uit! Bekijk hier het meest recente < InDiv Nieuws >  ”

"Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!”

Inschrijven

Blog

• Veilig werken

Veilig werken

Een auditor heeft het niet gemakkelijk, tegenwoordig. Ik schrik elke keer weer van het feit dat systemen toch echt heel slecht zijn beveiligd. Dan gaat het niet alleen om servers, maar ook om werkplekken: PC’s, laptops en tablets. Over het algemeen is de beveiliging niet op orde. Het meest gehoorde argument is: ik let goed op, verander af en toe mijn password, download geen gekke dingen en dus… zal het wel meevallen.

Blog

• Verschil tussen een website en een goede website

Een website of een goede website

“Bezoeker, wat is het verschil tussen een website en een goede website?” Het is misschien wel een van de meest gestelde vragen in onze branche.  Wij vonden het tijd voor een uitleg. Daarom hebben wij ons team een lijst laten samenstellen met een aantal kernpunten zodat wij wat verduidelijking kunnen verschaffen omtrent dit onderwerp.

Blog

• Nieuwe PC: kies uw opslag

Nieuwe PC: kies uw opslag

Een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden. En wellicht een nieuwe pc of laptop? Op basis van welke eigenschappen kiest u een nieuwe laptop? Uitzonderingen daargelaten, kiezen de meeste mensen toch op basis van prestaties. Het apparaat moet vooral goed en snel werken. In dat kader speelt opslag een steeds belangrijkere rol. Op dat gebied valt er tegenwoordig heel veel te kiezen. Dat begint met de keuze voor SSD of HDD: solid state or hard disk drive. Er zijn meer smaken, zoals eMMC dat als opslag vastzit op het moederbord van een pc en niet vervangen kan worden. Dat laten we nu buiten beschouwing.

Blog

• Google gaat vanaf januari HTTP-sites als onveilig weergeven

HTTP-sites als onveilig weergeven

Google gaat vanaf januari HTTP-sites als onveilig weergeven

Google heeft aangekondigd dat ze vanaf januari 2017 in de Chrome browser de websites, die zonder https-verbinding (SSL certificaat) gevoelige informatie versturen, gaat markeren als 'Non-secure'. Dit is vanwege het streven van Google naar https-verbindingen (SSL-certificaat) als standaard.

Blog

• WiFi - stress

WiFi - stress

Een veel voorkomende klacht: de WiFi heeft nauwelijks tot geen bereik. Het leidt tot grote ergernissen, vooral omdat veel mensen denken dat ze klaar zijn als ze een breedbandverbinding hebben en een goede WiFi-router. De meeste routers zijn daarbij tegenwoordig plug and play: installeren, aanzetten, netwerk vinden en het internet op. De ellende en regelrechte WiFi-stress begint als er meer dan één apparaat probeert met die router verbinding te maken. Het signaal blijkt te zwak of de apparaten kunnen de router helemaal niet vinden. Hoe kan dat?  

Blog

• IMAP of Exchange

Waarom Exchange best een goed idee is

Er zullen maar weinig mensen zijn die geen gebruik maken van e-mail. Natuurlijk moet dat allemaal wel zo goedkoop mogelijk. Vaak valt de keuze dan nog steeds op IMAP en niet op (hosted) Exchange. Nee: u leest geen door Microsoft gesponsorde bijdrage. U leest wel een pleidooi om toch op Exchange over te stappen. Want dat is echt een goede oplossing voor mail, agenda en het bijhouden van contacten. Maar: het is zo duur. Dat valt echt mee in gehoste oplossingen.

Blog

• Emmen.nu

InDiv in de lokale krant

Emmen.nu - De Ondernemersfabriek: Tim de Zwart van InDiv Solutions - 24-11-2016

Emmen - Tim de Zwart is pas 25, maar heeft de uitstraling van een ervaren zakenman.

Hij deed de havo op het Hondsrug College, maar het Entreprenasium kwam te laat voor hem. Hij maakte de overstap naar het Drenthe College, waar hij Multimedia en Design ging studeren. Op zoek naar uitdaging begon hij in het eerste jaar naast de studie al met een eigen bedrijf, net als medestudent Roy Koch.

Blog

• Veilige sleutel op uw site

Veilige sleutel op uw site

De discussie omtrent Let’s Encrypt is niet nieuw, maar hij stak onlangs weer de kop op. De ene hoster biedt het gratis SSL-certificaat wel aan, de ander roept dat Let’s Encrypt onveilig is. Maar gaat het nu eigenlijk om? Is de discussie wel helemaal zuiver? En vooral: wat is voor u als klant van een hoster het belang van zo’n sleutel op uw website?

Blog

• Factory Business Festival

Factory Business Festival

Ondanks de regen was het een zomerse bijeenkomst

Op donderdag 16 juni vond het ‘Factory Business Festival’ plaats.

Niet in de tuin van De Fabriek, zoals gehoopt, maar in de knusse loods naast De Ondernemers Fabriek in Assen. 

Blog

• Nieuwsbrief Juni

Nieuwsbrief Juni

“De nieuwsbrief van deze maand is er weer uit! Bekijk hier het meest recente < InDiv Nieuws >  ”

"Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!”

Inschrijven

Blog

• Nieuws

Windows 10: End of life XP en Vista*

Wat betekent het als Windows stopt met de ondersteuning?
Een versie van Windows die niet meer wordt ondersteund, ontvangt niet langer software-updates via Windows Update. Dit bijvoorbeeld beveiligingsupdates die de pc beschermen tegen virussen en andere schadelijke software waarmee uw persoonlijke gegevens gevaar lopen.

Blog

• Nieuws

Een gewaarschuwde ondernemer telt voor 2!

Soms lijkt een aanbod té goed om waar te zijn, in vele gevallen is dit dan ook zo. Dit komt helaas ook nog te vaak voor in de online branche. Bij InDiv Solutions werden wij afgelopen week op de hoogte gebracht door een van onze klanten over een vreemde mail. In dit geval was het een vorm van acquisitie fraude.

Blog

• ICTWaarborg Award

ICTWaarborg Award 2016

Emmen, 31 maart 2016 – InDiv Solutions heeft ook dit jaar weer de ICTWaarborg Award voor Zakelijke dienstverlener in de wacht gesleept en mag zich daardoor ‘Zakelijke dienstverlener van het jaar 2016 provincie Drenthe’ noemen. 

Blog

• Website

Wurkie is vernieuwd

Lancering van het vernieuwde online sollicitatie platform!
Met trots presenteren wij vandaag de compleet vernieuwde online sollicitatie tool Wurkie.nl

Kijk voor meer informatie op www.wurkie.nl

Blog

• Website

Anita Klement

De 2e Lancering van het jaar is een feit!

Met gepaste trots lanceerden wij afgelopen week de totaal opnieuw ontworpen website van Styling, Presentatie & Fotografie - Anita Klement.

Klik hier voor het resultaat:
www.anitaklement.nl

Blog

• Website

Eerste website 2016 : Candor.nl

Vrijdag 29 Jan. 2016.
De eerste afgeronde website van het jaar is een feit!

www.candor.nl
Dé verzekeraar met een moderne kijk op verzekeringen!

Blog

• Team

Nieuwe vormgever

Manouk van der Veen , 19 jaar oud 3e jaars op het Cibap in Zwolle. Haar passie ligt bij het tekenen, fotograferen en grafisch ontwerpen.

Blog

• Team

Nieuwe vormgever

Quinten van Hoven,
Creatief leergierige designer in opleiding is zijn stage bij InDiv Solutions gestart.