Portfolio afbeelding VerzekerJeGarage

Verzeker-je-garage.nl


Verzeker-je-garage.nl is een website van Candor.nl. Omdat wij veel klanten hebben in de garage branche hebben wij een aantal jaren geleden besloten om een website te maken alleen voor de garage branche. Candor bestaat sinds 2000. Hun klanten bestaan uit particuliere en MKB klanten. Als gezegd heeft Candor onder de MKB-bedrijven veel garagisten. Kijk voor meer informatie op www.candor.nl

Portfolio afbeelding Kinderopvang Kwebbel

Kinderopvang K w e b b e l


Een geweldig en sfeervol bedrijf, erg vriendelijk en een zeer waardevolle klant. We zijn trots om de ontwikkelaars te mogen zijn van de nieuwe website voor Kinderopvang Kwebbel. Een speelse website met duidelijke informatie.

Portfolio afbeelding Train2Gether

Train 2 Gether


Train2Gether is een community die gebruik maakt van één centraal platform waarop de trainers en gebruikers hun ervaringen, trainingsschema’s, voedingsschema’s en doelen kunnen delen. Één centrale plek met alle informatie en hulp om samen met jouw persoonlijke sportcoach jouw doelen te behalen! Breng snel een bezoek aan de website en schrijf je in bij Train2Gether om samen met jouw coach jouw trainingsdoelen te bereiken!